Стакани double wall - найкраще для “Coffe to Go”.
21 Грудня 2019
585

Кожен з нас напевне був у ситуації, коли паперовий стакан в руках тримати було просто неможливо через високу температуру чаю чи кави, тож приходилось або просити ще один такий пустий стакан, щоб вставити один в одний, або ж просто чекати хвилин з 10 - 15 поки напій і відповідно стакан не охолоне. Саме для запобігання таких от неприємних моментів наша компанія пропонує вам для вашого бізнесу, для зручності ваших клієнтів придбати у нас паперові стакани з подвійними стінками - так звані Double wall стакани. 

Подвійні стінки склянок double wall - прекрасне вирішення для чудового сервісу

Дбаючи про своїх гостей та для збільшення їх кількості кожному власнику кавярні чи ресторану з послугою “Coffe to Go” необхідно забезпечити гостя не тільки відмінним продуктом всередині стакана, але і самим стаканом, зручним та якісним. Враховуючи вищеперераховані нюанси з високою температурою напою, щоб залишити гостя задоволеним, щоб він не тільки повернувся до вас, але і привів друзів - стакани double wall необхідні для вашого бізнесу. Переваги саме цих стаканів:

  • не протікають і відмінно тримають форму;

  • мають гігієнічний висновок;

  • не передають температуру рукам;

  • приємні на дотик;

  • без характерного запаху.

Саме у нашому каталозі для вас представлені стаканчики double wall різних розмірів, кольорів та навіть з можливістю індивідуального якісного друку на ваших стаканах. Замовляйте продукцію вже з готовим або вашим дизайном, а при потребі - команда наших дизайнерів задовільнить найприскіпливіших замовників.

Пам’ятайте, в наш час, час швидких дій та постійного руху, відвідувачів кафе та ресторанів все менше, натомість багато активних людей полюбляють пити свої улюблені напої в русі: в автомобілях, в парках, по дорозі на роботу та навіть у громадських транспортах. Саме ви, як зацікавлена особа в задоволенні потреб ваших гостей, повинні забезпечити їм комфортний відпочинок з вашим напоєм в їхніх руках. Стакани double wall необхідні для вашого бізнесу, ну і як завжди потрібно пам'ятати - оптом дешевше! Саме наша компанія в найкоротші терміни зможе задовольнити ваші потреби, тож телефонуйте або робіть замовлення на сайті - ми завжди готові вам допомогти!

Зателефонуйте нам!
Личный кабинет
Вам будет доступна история заказов, управление рассылками, свои цены и скидки для постоянных клиентов и прочее.
Ваш логин
Ваш пароль
Працюємо для Вас з 10:00 до 18:00