Стакани з індивідуальним друком - найкращий варіант для Вашого бізнесу!
10 Листопада 2019
844

А чи відомо вам, що щодня в світі випивається 2,5 мільярда чашок кави? За останні кілька років цей напій став дуже популярним. З "Сoffee to go"починається день кожного другого офісного співробітника. Подається напій в паперовому стакані, дизайн якого - один з найважливіших атрибутів в просуванні бізнесу. Чому важливий дизайн стаканчиків і як він впливає на зростання клієнтів в кав'ярні? Все це ми розповімо вам нижче!

Навіщо вам потрібно замовити паперові стаканчики з логотипом?

Брендовані склянки - відмінний варіант для просування бренду, демонстрації статусу і стилю закладу або фірми. Адже прозорий пластиковий стакан ніколи не приверне увагу перехожих, а ось брендований підкреслить унікальність і виділить серед конкурентів.

Паперовий стакан з продуманим дизайном зможе викликати позитивні емоції у клієнта, підвищивши його лояльність, а наявність додаткових аксесуарів (брендованих кришок і підставок) продемонструє турботу про покупця.

На що потрібно звернути увагу, перш, ніж замовити паперові стаканчики?

  • Матеріал виробу - найважливіший компонент. Він може бути одношаровим або двошаровим класичним картоном, гофрованим, крафтовим. Поверхня склянки може бути як матовою, так і глянцевою. Залежно від вибору матеріалу визначається вид друку і підсумкова ціна виробу.

  • Додатковий аксесуар до стаканчику - термопояс. Він також може бути виконаний з різних матеріалів, які захищають руки. 

  • Варіанти брендування - повнокольоровий друк на всій поверхні склянки, нанесення тільки емблеми, друк фірмових атрибутів компанії, а також прикраса пояса для склянки.

Кожен з цих пунктів відіграє незамінну роль при виборі ефективного атрибута вашої компанії, тому довіряти розробку можна тільки професіоналам. Нагадуємо, що саме у нас на місці працює команда професіоналів - дизайнерів, готових допомогти вам з дизайном саме для вас.

Друк на стаканчиках: чим урізноманітнити дизайн?

Сучасні технології дозволяють використовувати різні види друку для прикраси склянок, але проблема полягає у виборі елементів для друку. Оптимальним варіантом стануть - логотип і назва напою - для кожного виду напою буде власний стакан. Популярним варіантом вважаються склянки, з місцем для написання імені - підійдуть для тих, хто практикує іменні замовлення, малюнки, патерни. При нанесенні цих елементів необхідно дотримуватися ряду правил:

  1. Колірна гамма стаканчика повинна повністю відповідати фірмовому стилю.

  2. Враховуйте цільову аудиторію.

  3. Не використовуйте заїжджені дизайни - малюнок кавової чашки, приїлися коричнево-білі кольори, які б мотивували фрази.

Зробіть головний атрибут закладу яскравим і неповторним, що привертає увагу і інтерес клієнта. Ви можете сміливо міняти дизайн в залежності від сезону або прийдешніх свят - це зробить ваш заклад ще більш цікавим і привабливим, продемонструє вашу турботу про клієнтів.

Головна перевага брендованих стаканів - їх універсальність. Вони доречні як в офісах і кав'ярнях, так і на презентаціях, промо-акціях і конференціях. З ними ви не тільки збільшите кількість клієнтів, але і проявите свою турботу про них, а це неодмінно віддячить повторним приходом в ваш заклад. Якщо ви готові купити паперові брендовані стаканчики, телефонуйте. Ми завжди готові відповісти на всі ваші запитання.

Зателефонуйте нам!
Личный кабинет
Вам будет доступна история заказов, управление рассылками, свои цены и скидки для постоянных клиентов и прочее.
Ваш логин
Ваш пароль
Працюємо для Вас з 10:00 до 18:00