Гофровані стаканчики від компанії Green Cup
14 Січня 2020
557

З винаходом одноразового посуду вирішилось багато проблем, пов'язаних з поширенням інфекційних захворювань, а також незручностями при використанні скляних і керамічних ємностей під час проведення часу на природі, в місцях громадського харчування з великою прохідністю людей, фастфудах.

Найбільш популярні види одноразового посуду - паперова і пластикова тара. Причому паперові тарілки і стакани займають лідируючу позицію завдяки своїй екологічності.

Паперовий стакан став незамінний в кав'ярнях, піцеріях, закладах швидкого харчування, кафе завдяки здатності витримувати високі температури без зміни своїх властивостей. Використання односторонньої і двосторонньої ламінації дозволяють застосовувати паперові склянки для холодних і гарячих напоїв. Винахід гофрованих склянок зробило цей елемент одноразового посуду універсальним.

Переваги паперового стакана:

  • Безпека для навколишнього середовища - підлягають вторинній переробці і легкій утилізації;

  • Можна використовувати для гарячих напоїв, при цьому в рідину не виділяються шкідливі речовини і сторонні запахи;

  • Нанесення всіляких зображень робить паперовий стакан не тільки практичним, але і барвистим. Яскраві кольори, оригінальні малюнки здатні підняти настрій під час приємного проведення часу в колі друзів зі стаканчиком ароматної кави або чаю;

  • Можливість нанесення логотипу компанії або інших рекламних зображень є додатковою рекламою бренду.

  • Невисока вартість - придбання великих партій товарів за оптовими цінами.


Купувати паперові склянки оптом краще безпосередньо у виробника, так як це буде гарантувати і якість продукції, і її своєчасні поставки в потрібній кількості. До того ж можна замовити нанесення тематичних малюнків, написів на стаканчики. Великий вибір розмірів ємностей дозволяє підібрати склянки для будь-яких видів напоїв.

В турботі про своє здоров'я ми все частіше звертаємо увагу на користь продуктів, які вживаємо в їжу, на екологічність упаковки і посуду для них. Це і є основою здорового способу життя, до якого так прагнемо!



Зателефонуйте нам!
Личный кабинет
Вам будет доступна история заказов, управление рассылками, свои цены и скидки для постоянных клиентов и прочее.
Ваш логин
Ваш пароль
Працюємо для Вас з 10:00 до 18:00